SAMİ ÇAKIR'DAN İŞ ADAMLARINA ZİYARET
 Kocaeli AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Gebze de Tüm Karadenizli Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜKSİAD), Esnafları ziyaret ederek devam etti. Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır, " AK Parti Hükümeti olarak vatandaşlarımızın inanç, mezheb, köken, kültür ve gelir düzeyine bakmaksızın hizmetlerimizi sunduk.İnsanlarımızın ibadetlerini gizli saklı yaptığı, düşüncelerinden hapis yattığı dönemlerden özgürce inancını da düşüncesini de yaşayan özgür bir ülke inşa ettik. Halkımızın özgürlükler konusundaki ihtiyaç ve isteklerini kulak verdik ve halkımızın sesi olduk. Ülkemizin düşünce özgürlüğü ve inanç özgürlüğünde gelmiş olduğumuz bu nokta siz halkımızın sesine kulak veren bir hükümet oluşumuzdandır" dedi 


"HER ŞEÇİM ÖNCESİ BİR OYUN OYNANIYOR"

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, Sözde Ermeni Soykırımı İddialarının son günlerde gündeme getirilmesine değinerek, "Her seçim öncesi ülkemizin istikrarlı ekonomisine, güçlü duruşuna  ve halkın iradesine zarar vermek isteyen iç ve dış güçler oluyor. Sözde soykırım iddialarının bugünlerde tekrar gündeme getirilmesi de ülkemize karşı oynanan bir oyundur. Önceki seçimlerde olduğu gibi paralel yapı, montaj ses kayıtları, faiz lobisi gibi halkın iradesini etkilemeye yönelik oyunlara halkımız her seferinde sandıkta cevabını verdi. Halkımız dublaja, montaja, paralele kısacası karanlık işlere artık oy vermiyor. Halkımız, son 13 yılda gördüğü hizmetten sonra doğru, dürüst ve sözünün arkasında duran iktidara oy veriyor" dedi.

"DAHA İYİ HİZMET İÇİN SİVİL ANAYASA ŞART"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Ülkemizin önünde bir kaç engel olmasına rağmen 13 yılda AK Parti Hükümetleri güzel hizmetler gerçekleştirdi. Ülkemizin önündeki engelleri de tek tek kaldır. En önemli engel Anayasamızın sivil bir anayasa olmayışıdır. Bu seçimin anlamı ülkemizin önündeki engelleri tamamen kaldırmak olduğu için hayati önem taşıyor. Bu engeli de halkımızın iradesiyle ortadan kaldırırsak Türkiye'nin geleceği çok parlak olacaktır. Gençlerimize çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak istiyorsak bu seçimde yeniliğe, istikrara, hedeflere ve Güçlü Türkiye'ye oy verelim" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817