banner2779
banner2752
banner2750

SAMİ ÇAKIR'DAN KARTEPELİ ESNAFA TEŞEKKÜR
 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe ilçesinde seçim öncezi ziyaret ettiği Derbent, Acısu, Marşukiye, İstasyon ve Pazarçayırı Mahallelerindeki esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. Milletvekili Çakır, "İstikrarın ve refahın sembolü olan AK Partiye oy veren vermeyen tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. 1 Kasımdan sonra işimiz gücümüz esnafımız için en iyisini yapmak, halkımızın refahını yükseltmek, ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozmak, terörü bitirmek ve güçlü ekonomiyle 2023 hedefine ulaşmaktır. Vatanımızın menfaatlerini düşünen,  barışa inanan Kartepe tercihlerini %63,12  Ak Parti oy oranı ile istikrardan yana kullandıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

ARTIK "İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMET ZAMANI"
Kartepe esnafı tarafından büyük ilgi ile karşılanan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, " Seçimler bitti, artık "İlk Günkü Aşkla Hizmet Zamanı". Hedefimiz 2023 ,ülkemiz için yapacağımız çalışmalarla esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, çalışanımızın mutluluğunu sağlayarak ülkemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız. Yerli otomobille, yerli savunma sanayisiyle, yerli uçaklarla çıktığımız öze dönüş projelerimizle farkındalık yaratacağız. Bu çalışmaları hayatın her alanında uygulayacağız ve bunu yaparken gençlerimizle, kadınlarımızla, bütün esnafımızla, sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edip Yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz. Kocaeli ve Türkiye için verdiğimiz tüm vaatleri sonuna kadar kendimiz takipçisi olacağız ve vaatlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Biz ne söz verdiysek sözümüzü yerine getireceğiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751