SAMİ ÇAKIRDAN KÖRFEZ'DE ESNAF ZİYARETİ
 Esnafa En Fazla Destek

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Körfez 'de mahalle esnafı ziyaret ederek destek istedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır, mahalle esnafı ile görüş bildirirken pazarcılığın önemine vurgu yaparak “Esnaf ve sanatkârlarımıza Halk Bankası aracılığıylaönemli miktarlara ulaşan uygun koşullu krediler kullandırdık.Bu kapsamda 2002 yılında esnafayansıtılan kredi faizleri yaklaşık yüzde 50seviyelerinde iken, Hükümetlerimiz sonrası kademeli bir şekilde düşerek, günümüzdeCumhuriyet tarihinin en düşük kredi faiz oranlarına kadar inmiştir. AK Parti Hükümetinin iktidara geldiği ilk yılında 153 milyon TL olankredi bakiyesini iktidarı devraldığımız günden itibaren 81 kat arttırarak12,5 milyar TL seviyelerine çıkardık” dedi.

 

 

Esnaflara Yönelik İlk Stratejik Belge

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Çakır; “AK Parti döneminde Esnaf ve Sanatkârlara yönelik meslekkuruluşları kanununu yürürlüğe koyarak yenir bir bilgi sistemi oluşturduk. Bu alanda ilk strateji belgesi hazırlanarak uygulamayakonuldu. TOKİ imkânlarından yararlandırarak küçük sanayi sitelerininyapımını sağladık. Esnaf ve sanatkârlarımızın faaliyet gösterdikleri fizikimekânların iyileştirilmesine yönelik projelerde modern toplu taşımacılıktan faydalandık. Esnaflarımızın devamlılığının sağlanması için AB programlarından faydalanmasını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yaptık” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817