banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Sami Yusuf, Sekapark’ta karşılandı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de gerçekleştireceği Kutlu Doğum Programı kapsamında sevilen sanatçı Sami Yusuf Kocaeli’ye geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yılki Kutlu Doğum Haftası teması olan ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı”na uygun olarak dünyanın dört bir yanından Kocaeli’ye gelerek öğrenim gören öğrenciler Sekapark’ta bir araya geldi.

Sanatçı Sami Yusuf, Sekapark Uçurtma Tepesi önünde Genel Sekreter Doç Dr. Tahir Büyükakın ve çeşitli ülkelerden öğrenciler tarafından karşıladı.

 

SAMİ YUSUF SELAM’I OKUDU

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, Sami Yusuf’a seslendirdiği eserde eşlik etti. Ünlü sanatçı Yusuf, Selam adlı eserini Sekapark’ta kendisini karşılayan sevenleri için okudu. Mehter takımı Sami Yusuf’un Hasbi Rabbi ve Selam adlı iki eseriyle konser verdi.  

 GEBZE STADI’NDA

Büyükşehir Belediyesi, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Gebze’de özel bir program düzenliyor. ‘’Burası benim evim gibi’’ sözleriyle Türkiye’ye olan sevgisini dile getiren Sami Yusuf, Gebze Stadı’nda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenecek programda eserlerini seslendirecek. Programda ayrıca tanınmış hafız Yunus Balcıoğlu, Kur’an tilaveti sunacak.

18 NİSAN’DA

Sevilen sanatçı Sami Yusuf, 18 Nisan Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kutlu Doğum Öze Programı’nda Gebze Stadı’nda ücretsiz konser verecek. Saat 20.00’de başlayacak programda Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Yunus Balcıoğlu, Kur’an tilaveti sunacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826