banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SAMİMİYETİN ADI KÖRFEZ
 Vatandaşların fikrini gerek anket gerekse mektup gibi çeşitli iletişim araçlarıyla alarak katılımcı yönetim anlayışını benimseyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, düzenleyeceği halk günü ile binlerce insana ulaşıyor. Belediye Başkanı İsmail Baran, Çarşamba günü düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları makamında kabul ederek onların istek ve taleplerini dinliyor.

Talepler Çözüm Buluyor

Vatandaşlardan gelen istekleri anında değerlendiren Başkan Baran, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere ileterek taleplerin çözülmesini sağlıyor. Vatandaşların tek tek söz hakkı alarak taleplerini ilettikleri Halk Günü'nde Başkan Baran, gerekli talimatları vererek vatandaşların sorunlarını imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyor. Halk Günü'nde,  her kesimden vatandaş belediye ile ilgili talep, istek ve önerilerini bizzat Başkan Baran’a anlatma imkanı buluyor.

Karar Mekanizmasına Körfezlilerde Dahil Oluyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Halk Günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkanı bulduklarını söyledi. Ellerinden gelen imkanlar dahilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirten Başkan Baran, "Halk günlerinde vatandaşlarımızla buluşup onların her türlü istek ve taleplerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve taleplerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da Körfezlilerin bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz.” İfadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826