ŞAMPİYON ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
 TÜRKİYE Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen ve 45 farklı ilden 810 sporcunun katıldığı Türkiye Poomsae Taekwondo Şampiyonasında Körfez Belediyesi Spor Akademisi Sporcusu Şevval Yarar, Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmeyi hak etmişti.

 

Önceki akşam Hatay İlinden Hocasıyla beraber İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına inen Sporcumuz ve Hocasını Babası Burhan Yarar Çiçeklerle karşıladı.

Şampiyon Sporcumuz 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Peru’da düzenlenecek olan Dünya Kupasında Ülkemizi temsil edecek.

 

HOCASIDA TÜRKİYE 2. OLDU
Aynı Şampiyonada 65 Yaş üstü Katogoride Şevval Yarar’ın Hocası Aşkın Kahveci ise  Türkiye İkincisi olarak Gümüş Madalya aldı.

Türkiye Taekwondo Fedrasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Türkiye’nin her zaman hem Taekwondo hemde Poomsae dalında dünyanın en iyi sporcularına sahip ülkeleri arasında yer aldığını söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817