ŞAMPİYON DİLOVASI YEMEKTE BULUŞTU
 Sezonu şampiyon olarak bitiren Dilovası Belediyespor’da şampiyonluk coşkusu sürüyor. Sezon başından beri liderlik koltuğunu bırakmayan ve sezon sonunda da şampiyon olan Dilovası Belediyespor, Hamza Şayir’in ev sahipliğinde şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

DİLOVASI TUZLA'DA BULUŞTU

Dilovası Belediyespor yöneticisi Hamza Şayir’in sponsorluğunda düzenlenen yemek Tuzla Balıkçısı’nda gerçekleşti. Yemeğe Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi, Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri Fatih Meral ve Halit Ekici, Tavşancıl Spor Kulübü Başkanı Mehmet Salih Akkor ve yöneticisi Mehmet Altunlu, Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz ve yöneticisi Nihat Kocabay, Çerkeşli Spor Kulübü Başkanı Mustafa Erdem ve Dilovası Belediyespor’lu futbolcular katıldı.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ ŞAYİR’DEN

Sezon başından beri futbolculara büyük moral veren ve galibiyet primleri dağıtarak onları sevindiren Dilovası Belediyespor Yöneticisi Hamza Şayir, şampiyonluk yemeğinin de sponsoru oldu. Şayir, Dilovası Belediyespor yönetim ve futbolcuları ile misafirlerini Tuzla Balıkçısı’nda ağırladı.

LAÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen şampiyonluk yemeğinde konuşan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, misafirlere katılımlarından dolayı ve futbolcularına da sezon içerisinde gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı teşekkür ederken “Sezon başından beri çok güzel bir hava yakaladık. Yönetim ve futbolcular kenetlendik ve inandık sonunda bu güzel tabloyu ortaya koyduk. Şampiyonluk yolunda bizlere destek sunan başta Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Onun dışında son aylarda maddi sıkıntılarımıza ortak olan ve destek veren Dilovalı işadamlarımıza da teşekkür ediyorum. Süper Amatör’de de şampiyonluk için elimizden geldiğince güzel bir kadro ile yola çıkmayı hedefliyoruz. Lige şampiyonluk parolası ile çıkacağız ve ilk yılımızda şampiyon olacağız.”dedi.

FUTBOLCULARIN TÜM ALACAKLARI ÖDENDİ

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi futbolculara yemekte büyük bir sürpriz yaparak içerde kalan tüm alacaklarını verdi. Yemekte bir araya gelen yönetim ve futbolcular şampiyonluğu kutlarken, futbolcuların tüm alacaklarının ödenmesi ortama güzel bir hava kattı.

ŞAMPİYONLUK PRİMLERİ ATILIM MAKİNE’DEN

Düzenlenen şampiyonluk yemeğinde ayrıca Dilovası’nda faaliyet gösteren Atılım Makine firması da sezon ortasında söz verdiği şampiyonluk primlerini futbolculara dağıttı. Atılım Makine sorumlusu Mehmet Öztürk tarafından futbolculara dağıtılan şampiyonluk primleri büyük sevinç yaratırken, Öztürk yaptığı açıklama da “Atılım Makine olarak sezon içerisinde futbolculara şampiyon olmaları halinde şampiyonluk primi dağıtacağımızı söyledik. Onlarda hak ederek bizlere güzel bir şampiyonluk hediye ettiler. Bizde üzerimize düşeni bugün burada gerçekleştiriyor ve onlara verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Ve önümüzdeki sezonda da başarılar diliyoruz.”dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817