banner2779
banner2752
banner2750

Şampiyon kızlar, Alemdar’ın konuğu oldu
 

Şampiyon kızlar, Alemdar’ın konuğu oldu


Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde son üç yılda olduğu gibi bu sezonda namağlup şampiyonluğa ulaşan Derince Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Çenesuyu Kaşık Tesisleri’nde Başkan Alemdar’ın konuğu oldu


8 maçı da kazandılar

Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde son 3 yıldır şampiyonluğa ulaşan Derince Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2012-2013 sezonunda grupta oynadığı 8 maçı da kazanarak dördüncü kez şampiyonluk kupasını kaldırdı. Namağlup şampiyonluğa ulaşan Derince’nin melekleri, R Grubu’nda yer alan Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Serdivan Bosna Sancak, Değirmendere Çınarcık ve Yeni Kandıraspor karşısında oynadığı tüm maçları kazanırken, rakiplerine sadece 3 set verdi.


Başkan Alemdar güveniyor

Şampiyon kızlar, Çenesuyu Kaşık Tesisleri’nde düzenlenen yemekte; Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın konuğu oldu. Oldukça keyifli geçen yemeğe; teknik heyet ve voleybolcu kızlar tam kadro katıldı. Teknik heyet ve sporcuları tek tek kutlayan Başkan Alemdar, Derince’nin tarihindeki 3.Lig özlemini futbolda sonlandırdıklarını hatırlatarak “Bölgesel Voleybol Ligi’nde yer alan takımımız, bu sezon başarılı sonuçlara imza attı. Bu yılda onlardan 3.Lig’e çıkmalarını bekliyoruz” açıklaması yaptı


Terfi maçları başlıyor

Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Derince’nin melekleri, 13-14-15-16 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan terfi müsabakalarına katılacak. Müsabakaların oynanacağı il henüz açıklanmazken, takımın antrenörü İsmail Arman yaptığı açıklamada “Derince’ye ikinci kez 3.Lig sevincini biz yaşatacağız. Sporcularımıza inancımız tamdır.” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751