Şampiyon takım Dumlupınar Ortaokulu oldu

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde, Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında düzenlenen Ortaokul Yıldız Erkekler arası futbol turnuvası dün sona erdi.

 

Turnuvanın final karşılaşmasını Oyak Ortaokulu ile Dumlupınar Ortaokulu karşı karşıya geldi. Nefes kesen final maçı sonunda Dumlupınar Ortaokulu - Oyak Ortaokulunu 6-3 yenerek Turnuvanın şampiyonu olarak adını yazdırdı.  

 

Turnuvanın ödül töreni Gölcük Endüstri Meslek Lisesi kapalı spor salonunda yapılırken ödül törenine Gölcük belediye Başkanı Mehmet ellibeş, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, Okul Müdürleri,Öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

 

4 Aralık’ta başlayan Turnuvaya 16 takım katılırken toplam 192 futbolcu mücadele verdi. Oynanan Final karşılaşması sonucunda Dumlupınar Ortaokulu adını Şampiyon olarak yazdırırken 2. Oyak Ortaokulu, 3. ise Cahit Külebi Ortaokulu oldu.

 

Ödül töreninde 3. olan Cahit Külebi Ortaokulu Futbol takımına Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Nejat Sazak, 2. olan Oyak Ortaokulu Futbol Takımına, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhyettin Yıldırım, 1. olan Dumlupınar Ortaokulu Futbol takımına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kupa ve madalyalarını takdim etti.

 

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde ,Gölcük Belediyesi Gölcük’te öğrenci Olmak projesi kapsamında düzenlenen Ortaokul Yıldız Erkekler arası futbol turnuvasında görev alan hakemlere de Başkan Mehmet Ellibeş tarafından hediye verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817