Şampiyonlar Cumhurbaşkanı ile buluşacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün, şampiyon sporcuları Berfin Altun, Umay Tokcan ve Şaban Köse, 12 Mart Pazar günü gerçekleştirecek 8. Toplu Açılış Töreni’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşacak. Şampiyon sporcular açılış törenin ardından kürsüye davet edilecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi defalarca uluslararası platformda başarılarıyla gururlandıran genç Kağıtsporlu şampiyonlara çeşitli ödüller verecek.

 

BÜYÜKŞEHİR’İN GURUR KAYNAĞI

Amatör spora verdiği katkı ve değerle Türkiye’deki yerel yönetimler arasında başı çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özellikle Kağıtspor Kulübü ile verdiği emeğin karşılığını almanın gururunu yaşıyor. Kağıtspor Kulübü’nün başarılı sporcuları bugüne kadar gittikleri hemen her müsabakadan başarı ve madalyalarla döndü. Sadece milli derecelerle yetinmeyen Kağıtsporlu sporcular, uluslararası müsabakalarda da elde ettiği başarılarla Türk bayrağını sürekli dalgalandırdı.

 

TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDILAR

Son olarak halterde Berfin Altın, karatede Umay Tokcan ve yine engelli Karate branşında Şaban Köse Türkiye’ye şampiyonluk sevinci yaşattı. Kağıtspor halter branşının da parlayan yıldızı olan Berfin Altun İsrail’de düzenlenen 23 yaşaltı Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda  göğsümüzü kabarttı. Genç Berfin, şampiyonada silkme ve toplamda Avrupa İkincisi oldu. Umay Tokcan, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen 44. Avrupa Ümit, Genç ve  21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak, Avrupa Şampiyonu oldu. İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasında Büyükşehirli karateci Şaban Köse ise ferdi kumite ve takımlarda altın madalya kazanarak iki Dünya Şampiyonluğu kazandı.

 

 

CUMHURBAŞKANI ÖDÜLLENDİRECEK

Söz konusu başarı Ankara’’nın da dikkatinden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi defalarca uluslararası platformda başarılarıyla gururlandıran genç Kağıtsporlu şampiyonları 12 Mart Pazar günü düzenlenecek 8. Toplu Açılış Töreni’nde yanına çağıracak. Cumhurbaşkanı Kağıtsporlu şampiyonlara başarılarından dolayı çeşitli ödüller verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817