banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Şampiyonların Gurur Gecesi
 

Şampiyonların Gurur Gecesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla geleneksel olarak her yıl yapılan Geleneksel Birimler Arası Spor Şenliği’nin dokuzuncusu sona erdi. Bu yıl Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Futbol olmak üzere, dört ayrı branşta yapılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şenliğinde; Futbolda Zabıta, Basketbol’da İzaydaş, Voleybol’da İmar Şehircilik ve Masa Tenisi Liginde ise Salih Salman (İSU) şampiyon oldu.

ŞAMPİYONLAR KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Birimler Arası Spor Şenliği’nde dereceye giren takım ve sporcular önceki akşam düzenlenen törenle madalya ve kupalarını aldı. Antikkapı Restaurant’ta düzenlenen Şampiyonlar Gecesi’ne; Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç, Tesisler Şube Müdürü Halit Bostancı, İtfaiye Daire Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Kadir Köktürk, Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa, Masa Tenisi İl Temsilcisi Çetin Buğdacı, Basketbol Final Hakemi İsmet Bayri, Voleybol İl Temsilcisi Ömer Gültekin, FİFA Bayan Futbol Hakemi Seçim Demirel ile şampiyonada dereceye giren takımların aileleri ve sporcular katıldı.

ÖZAK’TAN ANLAMLI KUTLAMA

Şampiyonlar Gecesi ödül töreni ile başladı. Masa Tenisi Branşında en centilmen sporcu ile 1. 2. 3. olan sporcular madalya, kupa ve hediyelerini Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın elinden aldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Vekili Özak, Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirterek “Büyükşehir Belediyemiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm personelini kaynaştırmak amacıyla Birimler Arası Spor Şenliği’nin 9.su Gerçekleştirdi. Bir aile olduğumuzu, sporun birleştirici gücü altında bir kez daha kanıtladık. Ben bu şampiyonada dereceye giren ya da giremeyen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Birlikteliğimiz, kardeşliğimiz her zaman daim olsun” şeklinde konuştu.

GURUR GECESİ

Gecede; Basketbol, Voleybol ve Futbol branşlarında dereceye giren takım ve sporculara madalya, kupa ve hediyelerini, İzaydaş Genel Müdürü Muhammed Saraç, Tesisler Müdürü Halit Bostancı ve İtfaiye Daire Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Kadir Köktürk verdi.

Gecede ayrıca Futbol Turnuvası’nda attığı 13 golle Gol Kralı olan Mustafa Yaltırak da kupasını İdari İşler Şube Müdürü Kadir Köktürk’ün elinden aldı.

TEŞEKKÜR PLAKETLEDİ VERİLDİ

Gecede ayrıca Birimler Arası Spor Şenliğine destek veren Futbol, Masa Tenisi, Basketbol ve Voleybol il Temsilcileri ile Final maçlarını yöneten hakemlere teşekkür plaketleri verildi. Futbol Turnuvasında final maçını yöneten FİFA Bayan Futbol Hakemi Seçim Demirel’e teşekkür plaketini İzaydaş Genel Müdürü Muhammed Saraç verdi.

14 MAYIS’TA BAŞLADI

Bu yıl 9. kez gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Spor Şenliği 14 Mayıs Salı günü oynanan futbol maçı ile start aldı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin verildiği turnuvada takım ve sporcular kupa için tüm gücünü ortaya koydu.

MASA TENİSİNE REKOR KATILIM

Bu yıl, geçen yıla oranla rekor katılımın olduğu Masa Tenisi Ligine, 64 kişi katıldı. Eleme usulü sistemine göre oynanan karşılaşmalar sonunda İSU’dan Salih Salman şampiyon olurken, İtfaiye Daire Başkanlığından Umut Alan ikinci, Zabıta Daire Başkanlığından Enes Özer üçüncü, yine Zabıta Daire Başkanlığından Bekir Koç ise dördüncü oldu.

FUTLBOLDA ZABITA ŞAMPİYON

20 takımın yer aldığı futbol turnuvasının final maçında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Altınnal ile Zabıta finalde karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonunda Zabıta, Altınnal’ı 2-1 yenerek geçen yılında rövanşını alıp dokuzuncu futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Şampiyonada Altınnal ikinci, İzaydaş ise üçüncü oldu.

BASKETBOLDA İZAYDAŞ ŞAMPİYON

Renkli geçen Basketbol turnuvasında, üçüncülük maçında Basın Yayın Fen İşleri karşısına çıkmayınca Fen İşleri üçüncü oldu. Final maçında ise İZAYDAŞ Zabıta ile karşı karşıya geldi oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın normal süresi 12-12 bitti. İZAYDAŞ uzatmalarda son saniyede bulduğu basketle karşılaşmayı 14-13 kazanarak Basketbolda şampiyon oldu.

VOLEYBOLDA, İMAR ŞEHİRCİLİK ŞAMPİYON

Seka 50.Yıl Spor salonunda oynanan Voleybol maçlarında Gebze İtfaiyesi turnuvanın üçüncüsü olurken, final maçında İmar Şehircilik ile İtfaiye takımları karşı karşıya geldi. İtfaiye’yi 3-1 Yenen İmar Şehircilik Voleybol turnuvasının şampiyonu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826