banner2779
banner2752
banner2750

“Sanatın ve Sanatçının Yanında Olacağız”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül Art Nicomedia Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen 2019 lansmanına ve Geçmişten Günümüze İzmit Fotoğraf Sergisi’ne katıldı. Ramada Otel’de gerçekleştirilen programda Dernek Başkanı Akın Ülkü Sevinç’i ve üyelerini tebrik eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağıma söz veriyorum” dedi.

BAŞKA BİR DUYGU…
Konuşmasında Gönül, “yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı, derneğimizi yürekten tebrik ediyorum. Bugün burada İzmit’in tarihini konu alan fotoğraf sergisini inceledik. Hepsi çok güzeldi. Gerçekten İzmitli olmak, sokakların kokusunu ve hikayesini bilmek çok başka bir duygu. Ben de İzmit’in sanatla buluşması gerektiğini bilenlerdenim. Bu konuda çalışmalarımızda var” dedi.

SANATI ÖNEMSİYORUZ
Konuşmasının devamında Gönül, “Sanatsal faaliyetlerin yaygınlaştırılıp daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilmek için sanat okulları kuracağız. Sanatı önemsiyoruz. Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751