banner2779
banner2752
banner2750

Sanayi ışıklarda kaza: 5 yaralı
 İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Gölcük istikametine gitmekte olan Muhammet Fatih Öztürk idaresindeki 41 NT 221 plakalı otomobil, iddiaya göre yola kontrolsüz çıktığı öne sürülen Alaattin Yonca idaresindeki 41 RY 883 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada hafif ticari araç çarpmanın etkisiyle savrularak elektrik direğine çarparken diğer araç ise yolun ortasındaki bariyerlere çarparak durabildi.

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Kazada hafif ticari araçtaki Jale, Asiye, Sinem ve Hülya Yonca ile diğer araç sürücüsünün yanındaki kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazaya karışan araçlar otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751