Sanayi Mahallesi gençlerinden Doğan’a tam destek

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen program kapsamında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Sanayi Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Sanayi Mahallesi Eyüp Sultan Cami Dernek Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin ilgisi oldukça yoğun oldu. Bölge sakini vatandaşların da katılım sağladığı toplantıda gençlerle sohbet eden Başkan Doğan’a toplantıda, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve İlçe Yöneticisi Güven Özgen eşlik etti.

 

‘ÖRNEK MAHALLEMİZ’

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette gençlerin sorularını yanıtlayan Başkan Nevzat Doğan, gençlerle bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Sanayi mahallesine yönelik yaptıkları çalışmalara işaret eden Doğan, “Sanayi Mahallesi bizim dönemimizde büyük bir değişim yaşadı. Bölgeye yaptırdığımız mahalle konağımızda son aşamaya gelindi. Burası alt ve üst yapısı tamamlanmış örnek bir mahalle. Bölgeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817