Sanayicimizle örnek projeler yaptık

KSO’DA BÖLGE TOPLANTISI

Kocaeli Sanayi Odası(KSO)’nın bölge toplantısı, fuar içindeki oda binasında yapıldı. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile yönetim kurulunun ev sahipliğini üstlendiği toplantıya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mnegüç, Ulaşım Daire Başkanı Abdülmuttalip Demirel, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ile sanayici ve iş adamları katıldı.

 

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK

Toplantıda ‘hoş geldiniz’ konuşması yapan KSO Başkanı Zeytinoğlu, dördüncüsü düzenlenen bölge toplantılarının amacının yerel yönetimlerle sanayici ve iş adamlarını bir araya getirerek, sorunlara çözüm üretmek olduğunu ifade etti. Bölge toplantılarında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Zeytinoğlu, sanayiciler adına yapılmasını istedikleri çalışmaları da sıraladı.

 

ÇEVREYE DUYARLI SANAYİCİ

KSO’daki toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte söz alan Başkan Karaosmanoğlu, üretim olmadan kalkınmanın mümkün olamayacağını hatırlattı. ‘’Sanayici üretecek, ürettiğini satacak, vergisini verecek, biz de bu vergilerle hizmet üreteceğiz’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Üretimin önünde ne engel varsa kaldırmak için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Çevreye duyarlı sanayicinin samimiyetle yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

ORTAK PROJELER ÜRETTİK

Kocaeli’nde sanayiyi çevreye, çevreyi de sanayiye feda etmeyeceklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sanayicimizden isteğimiz havamızı, suyumuzu, toprağımızı kirletmemeleri. Bugüne kadar sanayicilerimizle Türkiye’ye örnek olacak projeler ürettik. Birlikte kavşaklar, yollar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

YAZICI MODERATÖR OLDU

Programın bundan sonraki bölümünde Genel Sekreter Yazıcı’nın moderatörlüğünde Fen İşleri Daire Başkanı Altay ile İmar Daire Başkanı Mengüç, birer sunum gerçekleştirdi. Toplantının son bölümünde ise İSU Genel Müdürü Bayram ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Saraç, sanayicilerden gelen soruları yanıtladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817