banner2752
banner2750
banner2776

Şanbaz Yıldız’dan  Kongre Süreci Açıklaması

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız kongre süreciyle ilgili bir açıklama yayınladı. Hafta sonu gerçekleştirilecek kongreler öncesinde Yıldız birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız kongre süreciyle ilgili bir açıklama yayınladı. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cesurlar hareketimizin iktidar habercisi olarak kongrelerimizi yüz yıllık Cumhuriyet anlayışıyla 7 ilçemizde İYİ Parti’nin iyilerine yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Hafta sonu yapılacak olan kongrelerimizde mevcut ya da aday olan başkanlarımızın da aynı şekilde hiçbir delegeyi ötekileştirmeden karışıklığa sebep vermeden kongre sürecimizi tamamlayacağımıza inancım sonsuzdur. Sayın genel başkanımızın tüm değerlerini taşıyan Kocaeli’nin kendisine yakışır bir şekilde kongremizde iktidara giden iyiler hareketine hiçbir şekilde soru işareti bırakılmaması tüm partililerimizin asli görevidir. Taraf olmak her partilinin en doğal hakkıdır. Ama bu taraflılık yapıya ve birlikteliğimize zarar vermeyecek şekilde olmalıdır.

İYİLİĞİN GÜCÜNÜ DAHA YÜKSEKLERE…

Kongrelerimizde fıtratımız küskün partililer ortaya çıkarmak, gruplaşmak asla değildir. Bizim literatürümüz insan kazanmaktır. Elbette gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde bir bayrak değişimleri de söz konusu olacak, yeni arkadaşlarımız gelecek, yeni görevler alacaklar. Ancak listede olsun olmasın, seçilsin seçilemesin her İYİ Partili kardeşimiz Kocaeli için ülkemiz için sorumluluklarının devam ettiğinin bilincinde ve öyle olmaya da devam edecek. Yenilenen ya da güven kazanan kadrolarımızın kendi bölgelerinde İYİ’liğin gücünü daha yükseklere taşıyacağına duyduğum inanç tam. ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir/ Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir/ Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz/ Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!’ Bu duygu ve düşüncelerle görevini en iyi şekilde yaparak bayrağı teslim eden başkanımıza teşekkür ediyor, seçilen başkanlarımızı tebrik ederek kongrelerimizde aday olan başkanlarımıza başarılar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680