Sancaklı İle Ev Toplantısı  Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarında Körfez’e ağırlık vermeye başladı ve Milletvekili Saffet Sancaklı ilke kısa sürede ikinci kez sahaya çıktı.

Saffet Sancaklı ve MHP ekibi, Körfez Amasyalılar Derneği’ni ziyaret ederek, burada dernek yöneticileri ve üyelerle sohbet ettiler. Saffet Sancaklı, meclise kalabalık sayıda vekille gitmek istediklerini ifade ederek, hem kendisi hem de listede ki diğer adaylar için destek istedi.

İkinci ziyaret yine Hacı Osman Mahallesi’nde ev toplantısı halinde gerçekleşti. Site bahçesinde toplanan vatandaşlarla yapılan sohbette Sancaklı ve Gürsu yöneltilen sorulara cevap vererek, 24 Haziran’da destek istedi.

Hacı Osman Mahallesi’nde ilerleyen saatlerde yapılan bir diğer ziyarette de, Bağdat Caddesi’nde Bağdat Camii Çay Ocağı’n da yine vatandaşlarla buluşma halinde gerçekleşti. Burada da vatandaşların sorularına cevap verildi seçimin önemi anlatıldı ve destek istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817