SANDIKTAN ÇIKANLAR ADAY

 

CHP Kocaeli İl Başkanlığı önseçim sonrası ortaya çıkan tabloyu değerlendirmek ve 30 Mart tarihine kadar uygulanacak olan stratejileri görüşmek üzere bir yemekli toplantı düzenledi. Yemekli toplantıya tüm ilçe aday adayları ile adayları ve il yönetimi eksiksiz olarak katılırken, Kartepe aday adayı Selahattin Altunkaya ve Serap Bozkurt mazereti nedeniyle yemeğe katılamadı. Milletvekillerinden ise sadece Haydar Akar katıldı.

EN YÜKSEK KATILIM ÇAYIROVA’DA OLDU
CHP Kocaeli il başkanı Yalçın Kuşkan, "Bu akşam burada geçtiğimiz pazar günü seçilen aday adayı olan arkadaşlarımız, ilçe başkanları ve il yönetimi olarak biraya gelelim istedik. CHP’nn Kocaeli'nde 7 ilçe de yaptığı başarılı önseçim sonrası önümüzdeki süreç için bir yol haritası çizmek için toplandık. İl kurulu üyelerimiz ve ilçe başkanlarımız biliyorlar. Yenileşen CHP'nin kente yansıması eğilim yoklamalarıdır. 3 Eylül de yaptığımız toplantı da ilçe başkanlarının taleplerini merkeze taşıdık. Gebze hariç önseçimi tamamladık. Ben 27 Ekim eğilim yoklamasında ilçe başkanlarıma ve örgütün tüm kademeleri ile üyelere teşekkür ederim. Demokrasinin kurallarının uygulandığı bir çalışma yapıldı. İstekleri karşılık bulmamış arkadaşlarımızda olabilir. Eğilim yoklaması 7 ilçemizde ve yüzde 60 olarak gerçekleşmiştir. Çayırova’da katılım yüzde 72 ile burada olmuştur. Kandıra ile ilgili iki aday vardır. Muzaffer bey ve İsmail bey. Kamuoyu araştırması sonrası aday belirlenecektir. Gebze’de de kanaatimiz eğilim yoklamasının yapılmasından yanadır. Bu akşam burada hemen herkesin kanaatlerini alacağız ve varsa sıkıntılarımızı anlatacağız ve ebediyete kadar susacağız.

PROJELERİ İLÇELERE VERECEĞİZ

7 ilçede belirlenmiş adayların seçim kurulu seçim tebliğleri doğrultusunda 1 Ocak tarihi itibarıyla seçim büroları açabileceğini, bilim insanları ile partinin teknik elemanlarının birlikte hazırladıkları ilçelere vereceklerini ifade eden Kuşkan,  “Projelerin önemi büyüktür. Türkiye’de kişi başına düşen kamu yatırımı yıllık 401 liradır. Kocaeli'ne düşende 133 liradır. CHP bundan sonra seçilecek belediye başkanları vilayeti ve hükümeti de yönlendirmek zorundadır. Önemli olan yöneticileri         de yönetmektir. Sayın Karaosmanoğlu KBB başkanıdır. Eski bir din dersi öğretmenidır. Asla yermek için söylemiyorum. Adaylarımızın hepsi yüksek öğrenim görmüş kişilerdir. Üç arkadaşım hariç kimseye aday ol ya da olma demedim. Bunun nedeni bir tarafsızlık, bir omurgasızlık belirtisi değildir. Darılan ve kırılanlar olmuş olabilir. Bunlar her seçim aşamasında olabilir. Olacaktır da.”diye konuştu.

İŞTE KESİNLEŞEN ADAYLAR

27 Ekim’de üyelerle yapılan ön seçimde, sandıktan İzmit’te Sefa Sirmen, Darıca’da Cengiz Hamşioğlu, Çayırova’da Timur Koç, Körfez’de Reşat Başar, Derince’de Hakan Savaş, Gölcük’te Turan Dumlu, Kartepe’de Yaşar Sönmez aday olarak çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817