ŞANLI GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan Ülker Gold Düğün Sarayı’nda düzenlenen yemeğe, büyükşehir ve körfez belediye meclis üyeleri, il ve ilçe eski ve yeni kurucu üyeleri, delegeler ile Pazar günkü kongrede Şanlı’nın listesinde yer alacak olan isimler katıldı.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı yemek, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kürsüye gelen İlçe Başkan adayı Ahmet Yücel Şanlı, birlik ve beraberlik istediklerini ifade ederek, “Seçilmem halinde tüm kararları hep birlikte alacağız ve yönetimimiz şeffaf olacak. Partimizi Körfez’de daha iyi duruma getirmek ve güçlendirmek için çalışacağız. Söz verdiğim gibi ben değil biz olacak ve kararlar ortak olarak görüşülerek alınacak. Kongre sonucu ne olursa olsun partimizin büyümesi için çalışacağız” dedi.

Yemekte İl Başkanlığı için adları geçen Büyükşehir Meclis Üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş ve İYİ Parti Körfez İlçe Kurucu Başkanı İbrahim Ömer Toyran’da yer alarak kürsü den selamlama konuşması yaptılar. Nurcan Acaroğlu Göktaş, konuşma sonrasında Şanlı’ya Türk Bayrağı hediye etti.

Pazar günkü kongrede Ahmet Yücel Şanlı’ya destek istenen yemek sonrasında çekilen resimlerde de davetliler kalabalık guruplar oluşturdular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817