Sapanca Yolu 29 Ekim'de Bitiyor
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından iki yıl önce ihale gedilen Sapanca yolunda sona geliniyor. Uzun yıllardır yapım aşamasında olan 9 kilometrelik Sapanca yolunun 6 kilometrelik bölümü 29 Ekim’de ulaşıma açılacak. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da Hasko ortaklarından Turgut Deliismail ve 1. Bölge Karayolları Kontrol Şefi Alparslan Savaş'tan, projenin geldiği son nokta hakkında brifing aldı.
 
NİHAYET BİTİYOR
D-100 Karayolu'ndan başlayıp TEM Otoyolu'nun Maşukiye girişine kadar süren ve 9 bin 174 kilometrelik bir uzunlukta olan yolun 6 kilometresinin 29 Ekim'de tamamlanacağını ifade eden Mahmut Civelek, "Projenin tamamlanması için uğraşan tüm kurumlara teşekkür ediyorum" dedi. Proje Müdürü İbrahim Akgül ise söz konusu tarihte kuzey-güney hattının trafiğe açılacağını söyledi.Alparslan Savaş da yolun İzmit ve Acısu arasını kapsayan 6 kilometrelik kısmının dışında Sapanca’ya doğru olan 3 kilometrelik bölümünün ise yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.
 
SUKAYPARK  TAMAM
Mahmut Civelek, Ersin Yazıcı ve beraberindeki heyet, daha sonra Sapanca Gölü'ne giderek burada yapımı biten Sukaypark'ta incelemelerde bulundu. Mahmut Civelek, Sukaypark’ı çok beğendiğini ifaderek, "Gençler için çok güzel bir projenin hayata geçmesi bizleri çok mutlu etti" dedi. Heyet bir süre su kayağı yapan gençleri izledi. Ardından konuklara ikramlarda bulunuldu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817