banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SARAÇ: İLİM YAYMA CEMİYETİ, DAHA AKTİF OLACAK
 Düzenlenen iftara, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Esnaf Odası başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Galatasaraylılar Derneği Körfez Şube Başkanı Ahmet Önal ve oğlu Şahin Önal, CHP Meclis Üyesi Tayfun Balıkçı, SMMMO Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, iş adamları Cengiz Çelik, Cemil Fidan, Salih Şirin, Engin Cömert, Abdullah Kapçak, Avukat Sinan Barış Kaya ve kalabalık sayıda ilçe esnafı ile cemiyet yönetimi ve gençler katıldı.

Davete katılan konukları, Cemiyet Körfez temsilcisi Muhammed Saraç, Yönetim Kurulu üyeleri Cumali Gündoğdu, İbrahim Durmuş, Azizi barış, Ergin yeten, Adem Koyun ve yine yönetimde görev alan gençler ile üyeler kapıda karşıladı. Konuklarla yakından ilgilenilen davette, iftar yemeğinin ardından dualar edildi.

Konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Muhammed saraç, manevi hazzın ve lezzetin zirvede olduğu bir dönem yaşandığını, oruçların tutulup, ibadetlerin yapıldığını söyleyerek, ‘’Dünya coğrafyasına baktığımız zaman maalesef Müslüman gözyaşları dökülüyor. Bu olumsuzlukların üstesinden gelmek için sosyo-ekonomik yapı sağlamlaşmalı, ümmet şuuru oluşturulmalı, insanlar bilinçlendirilip, eğitilmelidir. İlim ve irfan sevdalısı bir gençlik oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaçla yaz okulları, kreş, yurtlar açtık ve devam edeceğiz. Tüm hizmetlerin bir arada olduğu bir Külliye yapma çabasındayız ve çalışmalarımız devam ediyor’’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826