banner2752
banner2750
banner2776

SARIÇAYIR, ANKARA’DA SOYLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Sarıçayır, “Güzel bir organizasyondu” dedi ve federasyon yönetimine ev sahiplikleri dolayısıyla tebrik etti

Başkentte Kars, Ardahan ve Iğdır’ın yöresel lezzetleri ve kültürel değerlerinin sergilendiği tanıtım günleri başladı. Ankara Anfa-Altınpark'ta başlayan ve 24 Ekim'e kadar sürecek tanıtım günlerinin açılışı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla yapıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Öte yandan büyük ilgi gösterilen programda; Kars Valisi Türker Öksüz, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Kars Milletvekilleri Ahmet Aslan ve Yunus Kılıç, Kocaeli İl Emniyet Müdürümüz Veysal Tipioğlu, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı (KAIV) Başkanı Taner Sarıçayır, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Kültür ve Turizm İl Müdürü Efsal Alantar, bakanlıkların üst düzey yetkilileri, belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar hazır bulundu.

SARIÇAYIR TEŞEKKÜR ETTİ

Kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan KAIV Başkanı olarak Başkent’te düzenlenen etkinlikte boy gösteren Taner Sarıçayır, Ankara’da düzenlenen etkinliğin son derece başarılı bir organizasyon ile gerçekleştiğini dile getirdi. Törende emeği geçenleri tebrik eden Sarıçayır, “Güzel bir organizasyon oldu. Bizler de başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere konuklarımızla bir araya geldik. Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680