SARIÇAYIR, KARSLILARI BİR ARADA TUTUYOR

Özellikle hemşehrileri arasında yeni ve kopmayacak bir bağ kurmak için özel faaliyetlerini tek tek hayata geçiren Sarıçayır, özellikle dernekler arasındaki bağı da ziyaretlerle sağlamaya çaba gösteriyor.

İŞ BİRLİKLERİ KONUŞULDU

KAI Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Darıca Ardahanlılar Derneği’ni ve Darıca Karslılar derneğini ziyaret etti. Dernek başkanları Bülent Işık ve Ali Şen’in yönetiminin örnek bir ev sahipliği sergilediği buluşma sırasında vakıf ve dernek yönetimleri olarak yapılacak iş birlikte, ortak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Buluşma sırasında bazı Karslı derneklerinin başkanları da hazır bulundu. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan KAI Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, “Başka mlarımız ve değerli yönetimlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Dernek başkanlarıma da ayrıca teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. Program Kars yöresine ait ikramlarla devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817