Sarıdoğan : 5000 Gencimize İş Sözü veriyoruz!

Saadet Partisi Körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Körfez İlçe Düzceliler ve Yığılcalılar derneğini ziyaret etti

Saadet Partisi Körfez ilçe Başkanı Recep Sarıdoğan Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Hanım Komisyonları başkanı Sezai Yoldaş, Ekonomik ve Sosyal  işler başkanı Cengiz Yağmur, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Halit Çantı , Yeniyalı Mah. başkan ve Yönetim kurulu üyeleri  Körfez  Düzce , Yığılcalılar dernek başkanı Erkan Tosun ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Körfez ilçede derneğimize gelerek bizlerin her zaman yanımızda olan Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’a ve yönetimine teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan Erkan Tosun Düzce ve Yığılcalı derneğinin tek çatı altında topladıklarını bundan sonraki çalışmalarının tek dernek olarak sürdüreceklerini söyledi.

Körfez Esnafı ağlarken Kaymağı başkaları yiyor

Körfez ilçe de Saadet Partisi Olarak bütün körfez halkına sesimizi duyurmaya çalışıyoruz diyen Recep Sarıdoğan; Körfez ilçemiz de Para Gani, Kocaeli ilimizin ilçelerinden en çok Finans hareketinin olduğu ilçelerden biriyiz çünkü hiçbir ilçede olmayan Bankalar Körfez ilçemizde açılmış hatta Mahallelere kadar ATM ler yerleştirilmiş. Fakan Körfez ilçede oturan birçok Kardeşimiz ilçe dışındaki fabrikalara Sabahın Erken saatinde yola çıkarak Akşamında geç saatlerinde evine gidip gelmektedirler, Esnafımızın Körfezin en hareketi caddelerinde bile curalarının azaldığını Kiralarını güçlükle karşıladıklarını, Kenar Mahallelerdekileri siz düşünün halleri nice ola. Oysaki Para olan yerde işlerin iyi gitmesi gerekirken neden tam tersi oluyor çünkü körfez ilçenin kaymağını Körfez ilçe dışında gelen şirketler yiyor dedi.

Körfez ilçe 250-300 bin Nüfusa rahat bakar

135 bin nüfuslu körfezin En Az 250-300 bin nüfusu besleye bileceğini söyleyen Sarıdoğan ,Basiretsiz, Beceri kabiliyetini yitirmiş idareciler yüzünden Körfezin gençleri uzak ilçeler de çalışmak zorunda bırakılmaktadır. Bir çok gence iş sözü verilmesine rağmen sözlerini yerine getirmeyenler seçim zamanı geldiğinde yine aynı vaatlerle gençlerimizi kandırmaktadırlar. Bu seçim gençlerimiz bu vaatlere kanmayacaklardır.

5000 Gence İş Sözü Veriyoruz

Saadet Partisi 2014 yılında Körfez İlçeye Mührünü vurduğunda Küçük esnafı Koruyacak, onları AVM ler’e ezdirmeyecek projelerimizi hayata geçireceğiz. Körfez ilçeden uzaklarda çalışmak zorunda kalan İnsanlarımızı Körfez ilçede çalıştıracağız. Belediye olarak Küçük ve Orta Ölçekli işletmelere imkânlar tanıyarak belediyenin de ortak olacağı Toptancılar sitesi, Hâl gibi Esnafın ve Pazarcıların rekabet şansını artıracak ticaret haneler kurarak ilk bir yıl içerisinde en az 5000 Bin gencimize istihdam sağlayacağız dedi.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817