banner2779
banner2752
banner2750

Sarıdoğan, “Çocukların Geleceği  İçin Mücadeleye Devam”

Onların geleceği için dürüst idareci, dürüst yönetim diyerek yola çıktık” dedi.

4 erkek çocuk babası olan Recep Sarıdoğan, tanıtım toplantısı sonrasında yanına gelen, oğlu Fatih Sarıdoğan’ın 1 yaşında ki ikizleri Ali Kerem ve Ahmet Yasir’i kucağına alarak sevdi. Çocuklara olan sevgisiyle de tanınan siyasetçi, “4 oğlumu da en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştım. Bundan sonra da hem onların, hem de torunlarımın geleceği için çalışmaya devam ediyorum. Toplum olarak çocuklarımıza temiz bir toplum, güzel bir gelecek bırakmalıyız. Bunun için de dürüst idareci, dürüst yönetim sloganıyla yola çıktık. İdarenin Milli Görüş’te olduğu yılları kimse unutamıyor. Biz de kaynaklar eşit olarak dağıtılır ve haksızlığa izin verilmez. Çocuklarımızın ve torunlarımızın yüzüne utanmadan bakabilmemiz için dürüstçe çalışmalıyız. Bize ait olan belediyelerde bunun örneklerini fazlasıyla halkımız bulacaktır” dedi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı da olan Fatih Sarıdoğan’ın ikiz çocukları olan Ali Kerem ve Ahmet Yasir, dedelerini çok sevdiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751