banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Sarıdoğan : Emekçinin parası ile cömertlik olmaz!
 Sarıdoğan;
Fedakarlığı hep bu millet mi yapacak?
Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Haftalık ilçe toplantısında yaptığı açıklamada hükümetin 65 beş yaş üstü vatandaşlara yapılacak ücretsiz ulaşım imkânından yararlanmaları için çıkarılacak kanunla ilgili eleştiride bulundu.
Recep Sarıdoğan Bu ülkede yıllardır fedakarlık hep insanımızdan, Esnaftan, Memurdan, Köylüden, İşçiden Milletimiz için her türlü çileye katlanan, Taksiciden, Minibüsçüden beklenir.?
Neden Hükümetler hep seçimler yaklaştığında Sözde milletimize hizmet yapıyormuş gibi seçim yatırımları yaparlar? Anlamış değiliz dedi.
Emekçinin parası ile cömertlik olmaz
Hükümet yine seçimler 1 yıl kala 65 üstü yaşlılarımıza Ücretsiz Ulaşım imkânından yararlandıracaklarını açıkladılar. Bizler Saadet Partililer olarak halkımızın menfaatine yapılan her çalışmanın yanında olduğumuzu bir kere daha belirtmek isteriz diyen Sarıdoğan  Bu  hükümet  yaptığı cömertliği Minibüsçülerin cebinden alarak onların kazandığı paraya göz dikerek yapmak istiyor. Bu da Minibüsçünün cebinden çalıp  Puanı kendi lehine yazdırmak demektir.
Sattığınız Fabrikaların ve zamların parası nerde?
Oysa ki bu hükümet değil mi ki Emlakta,Elektirk,doğalgaz,%30-50 lere kadar varan zamları yapan bu paralar nereye gitti?. Elimizdeki bütün devletin fabrikaları satıldı peki bu paralar nereye harcandı Belediyelerin elinde kendine ait bütün Arsalar satıldı. Yıllık ödediğimiz faiz 50 Milyon tl (Eski parayla 50 Katrilyon) bu para kimlerin cebine gidiyor? Elbette bizim bunları bilmeye hakkımız var. Bu faizi kime ödüyorsanız parayı da onlardan alarak 65 yaş üstü insanlarımıza bir kart çıkarıp onların bedava seyahat etmeleri  pekala sağlaya bilirsiniz dedi.
Kötü sözlerin Muhatabı Kim?
Sarıdoğan Bu hükümetin yetkilerinin yaptığı yolsuzluklar bir bir ortaya çıkmaya başladıktan sonra yolsuzlukların üzerini kapatmak insanımızın dikkatini başka tarafa çekmek için Ağızlarını ciddi manada bozduklarını, Başbakanın ağzını bozmaya başladıktan sonra her halde onu örnek almış olacaklar ki bunlarda ağızlarına geleni söylemeye başladılar. Peki Yetkilere sormak isteriz İnsanımız bunların karşısında hak aramak için konuşursa acaba onlara nasıl bir Küfürlü cevap verecekler inanın merak ediyorum. Oysa bu küfrü haklı olanlar mı yoksa haksız olanlar mı hak ediyor ?Milletimiz elbette bunu engin sağduyusu ile değerlendirecektir  kanaatindeyim dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826