Sarıdoğan : Esnafı AVM lere ezdirmeyin
 Sarıdoğan Ağadere esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ilçe Yönetim Kurulu ile Ağa Dere Esnafıyla birlikte Kahvaltıda bir araya geldi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Yönetimi ile birlikte Körfezin en hareketli  ve Körfezin En gözde Caddesi olan Ağa Dere caddesinde Adana Uslu Kebap salonunda  esnaf ve çalışanları ile birlikte Sabah Kahvaltıda bir araya geldi.

Körfezin Kahrını Esnaf çekiyor

Körfez ilçenin ve Esnafın sorunlarının da konuşulduğu kahvaltılı toplantıda söz alan Saadet  Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Körfezin en mağdur kesimi Körfezin  Kahrını çeken, Kirli havasını Teneffüs eden, Halkının aradığını bulması için her türlü zorluğa rağmen ticaret yapmaya çalışan Körfezin cefakar ve  Fedakar esnaf kardeşlerimizdir. Bu gün körfez ilçede yolların zamanında bitirilemeyişi, yolların çukur deryası içerinde oluşu ve yöneticilerin vurdumduymazlığı esnafı kepenk kapatma ile karşı karşıya getirmiştir diyerek eleştirileri dile getirdi.

Esnafı AVM lere ezdirmeyin

Körfez esnafının derdi dinlenmeli ve sorunlarına ve sıkıntılarına derman olunmalıdır diyen  Sarıdoğan bir kere Körfez esnafı Avm lerin karşısında ezdirilmemeli, Körfezin yerelde bulunan yetkilileri alış verişlerini dışarıdan değil Körfez esnafından yapmalı ve Çevremizde bulunan bir çok sanayi kuruluşu ile bir araya gelerek ihtiyaçlarını körfez esnafından giderilmesi için çalışma yapılması gerekmektedir dedi. Körfezde esnafın tek destekçisi Saadet Partisi Kalmıştır diyen Sarıdoğan inşallah belediyeyi kazandığımız günün ertesi esnafımızın karını ve cirosunu yükseltmek için ellerinde gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817