Sarıdoğan, ‘’Yeni Türkiye kardeşlik İçerisinde tesis edilir’’

  Fatih Sarıdoğan yaptığı açıklamada, ‘’Referandum sürecinde siyasilerin evet ve hayır konusunda tartışma içinde olduğunu görüyoruz. Bu tartışmalar yapılırken tabanda yaşanan kutuplaşma süreci ise gözden kaçırılıyor. Bu durumdan geleceğin teminatı olan gençlerin daha çok etkilendiğini ve gelecekte daha büyük sıkıntılara davetiye çıkaracağını göstermektedir. Yetkililerin geçmişten ders çıkartmaları, geçmişte toplumun sağcı-solcu olarak kutuplaştığı dönemleri hatırlayarak, kutuplaşmayı önlemeleri gerekmektedir. Eğer bu durum önlenmezse, gelecekte bir birine güvenin kalmadığı, bireylerin kendi görüşü dışında kim olursa olsun düşman olarak bakacağı ve toplumun en küçük yapı taşı olan aile fertlerinin bile bir birlerine düşeceği, ahlaki ve manevi çöküntünün yaşanacağı, komşuluk, arkadaşlık, kardeşlik yapısının bozulacağı bir ülkenin oluşacağını üzülerek belirtmek isterim. Vatanımız ve milletimizin bu süreçten zarar görmesi kaçınılmaz olacaktır. Yetkililerin bir an önce bu kutuplaşmayı önleyip, her kesin hür iradeleriyle açıklamalarını yapacakları, kendi görüşleri dışında olan her ferdi düşman olarak görmemeleri ve tabandaki halklı da bu yönde yönlendirmemeleri gerekmektedir. Yetkililerin gelecek nesiller için yapmaya çalıştıkları işlerin eksilerini ve artılarını çok iyi görmeleri gerekmektedir’’ dedi.

Fatih Sarıdoğan, kutuplaşma siyasetine karşı kardeşlik gecesi adı altında bir etkinlik de düzenlediklerini belirterek, aynı cümlelerle etkinliğe katılan gençlere de hitap etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817