Sarıdoğan’dan kitap hediyeli ziyaret
 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ile birlikte Körfez’in önde gelen firmalarından Beşyıldız Yapı’yı  ziyaret etti. Ziyaret sonrasında, Necmettin Erbakan’ın ‘’Davam’’ adlı kitabı hediye edildi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve Teşkilat  başkanı Mehmet  Ali Tahtalı,  Kirazlı yalı Mahallesi’nde Bölge Bayiliği hizmetinde bulunun Beşyıldız Yapı Marketin Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Yılmaz ve AKP Belediye Meclis Üyesi olan iş yeri ortağı Ömer Yılmaz’ı iş yerinde ziyaret etti.

Milli ve Yerli Kalkınma

Ziyaret sırasında yerli üretimin ülke kalkınması için en önemli konu olduğunu söyleyen Recep Sarıdoğan, ‘’Bu dönemde esnaf olmanın zorlukları ile birlikte güzellikleri de var. Üretmek ve üretilen mamulün yerli pazarlamacı eliyle üretici ile buluşturulması, ülkemize ve milletimize hizmetle beraber istihdam sağlayacak,  bu çalışmanın sonucunda ülke ekonomisinin güçlenmesini ve milli gelirin artmasına vesile olacaktır’’ dedi.

Yaptığı ziyaretten dolayı Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan’a teşekkür eden Beşyıldız yapı Firmasının Yönetim Kurulu başkanı Efrahim Yılmaz,’’ Helalinden ülkemize ve milletimize hizmet etmek için gayret gösteriyoruz.  Biliyoruz ki, Erbakan Hocamız her zaman Milli kalkınmayı yerli sermayenin güçlenmesi için hayatını ülkemizin kalkınmasına adamıştır.  Hepimiz, Hocamızın çalışmalarını örnek almalıyız’’ dedi.

Davam Kitabı hediye

Prof. Dr Necmettin Erbakan’ın Kitabını Efrahim Yılmaz’a Hediye eden Recep Sarıdoğan,  kitabın içinde Erbakan Hoca’nın 40 yıl yaptığı mücadelenin özetini olduğunu söyledi. Kitap için teşekkür eden Efrahim Yılmaz,  kitabı okuyarak hocamızın ne yapmak istediğini daha iyi anlamaya çalışacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.