Sarıdoğan'dan Kuzey mahalle derneğine ziyaret





Başkanlığını Mahallenin sevilen gençlerinden olan Erkan İğmen'in yaptığı ve geçtiğimiz hafta görkemli bir şekilde açılışı yapılan Dernek, mahalledeki fakir ve yardıma Muhtaç ailelere yardım edecek.


Sakarya Caddesi No. 28 bulunan Dernek binasında Dernek Başkanı Erkan İğmen ile bir süre sohpet eden Başkan Sarıdoğan, Mahallelilere Derneğiniz hayırlı ve Uğurlu olsun dedi.

Yapılan ziyaretten çok memnun olan Dernek Başkanı Erkan İğmen sözlerine şöyle devam etti. '' Recep Sarıdoğan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisini aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Amacımız mahallemizde yaşayan fakir fukarayı gözetip ihtiyaç içinde olanlara Dernek imkanlarımız ölçüsünde yardım etmektir.

Başka bir amacımız yoktur. Özellikle dikkat edeceğimiz husus derneğimize siyaset sokmayacağız. Bu düşünceyle yönetim kurulumuzda her siyasi görüşten insan var. Önceliğimiz yardım ve Yardımlaşma olacaktır. Biz böyle düşünmemize rağmen bazı arkadaşlar ısrarla kendilerini ötekileştirme peşinde. Derneğimize ısrarla siyasi bir oluşummuş gibi bakmakta. Bu arkadaşlarımızın bu tavırları da bizleri  gerçekten çok üzüyor. dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817