Sarıdoğan’dan Ustaya Geçmiş olsun ziyareti
 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Ameliyat olan Ünlü Kebap Ustası Mehmet Taş’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun duasında bulundu.

Saadet PartisiKörfez  İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve siyasi işler başkanı Süleyman Sever, İlçe Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yıldız, Murat Savur’la birlikte Hereke Asma Altında Kebap dükkânı işleten Abdulkadir Yapıcının da ortağı olan Mehmet Taş’ı evinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan geçmiş olsun dedi.

 

Ziyeret sırasında hiçbir zaman damağımızdan gitmeyen Mehmet Ustanın ve Abdulkadir Ustanın Kebaplarını özlediklerini söyleyen Sarıdoğan, ‘’ Mehmet Kardeşimize Rabbimden Acil Şifalar diliyorum. Bir An önce iyileşerek ocağın başına geçmesini ve Tadına doyamadığımız Kebaplarını yemek için sabırsızlıkla bekliyoruz’’ dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerine Teşekkür eden Mehmet Taş, ‘’Bbaşkanımızı her zaman kendimize yakın görüyoruz ,bizim bu rahatsızlığımızdan dolayı evimize kadar gelerek bizi ziyaret ettiğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, Kendisinin ve ekibinin yaptığı çalışmalarda Rabbim Muaffak etsin diyerek  duamızla birlikte kendilerinin yanında olduğumuzu da bilmesini isteriz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817