Sarıeroğlu, “Kocaeli, Farkını Hissettirecektir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun ziyareti sırasında; Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz da hazır bulundu.

ERYARSOY: SONUÇ DEĞİŞMEYECEK

Ziyarette ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Kocaeli teşkilatları her zaman olduğu gibi çalışmalara devam ediyor. Tam gün sahada çalışıyoruz. Şuanda 13 belediyenin 13’ü de bizde. 31 Mart seçimlerinden sonra yine 13’te 13 yapacağız” ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da konuşmasında Kocaeli teşkilatlarından övgüyle bahsetti.

KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK

“Ben bugün Sibel başkanım için buradayım” diyen Sarıeroğlu, “Bu AK Parti’de kadın dayanışmasıdır. Genel Merkez’de uzun yıllar birlikte çalıştığımız, kendisinden çok şey öğrendiğimiz örnek vekillerimizden olan Sibel Gönül’ün İzmit Belediye başkan adayı olması dolayısıyla buradayız. Kendisi benim için çok kıymetli. Siyasette kadın kollarında uzun yıllar çeşitli görevlerde birlikte bulunduk. Hep birlikte başkanımızın coşkuyla sevinçle başlaması için yanındayız.

KOCAELİ FARKINI ORTAYA KOYUYOR

“Kocaeli her zamanki yerinde” diyen Sarıeroğlu, “Her programımızda Kocaeli teşkilatı farklılığını ortaya koyuyor. Cumhur ittifakı olarak bu dönemde 13-0 yaparak önemli bir zafere imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Sarıeroğlu, “Bugüne kadar hizmet eden başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçimler önemli, yeni başkanlarımızın bu hizmet yarışını çok daha iyi seviyelere getireceğine inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817