banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SARIGÜL İZMİT'İ SALLADI

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmaya hazırlanan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye üye olduktan sonra ilk ziyaretini İzmit'e yaptı. Ankara'dan İzmit'e gelen Sarıgül, CHP'liler tarafından resmen miting havasında karşılandı. Beraberinde yüzlerce araç ve kendisine destek verenlerle İzmit'e gelen Sarıgül adeta şov yaptı. Kocaeli'nin dört bir yanından gelen partililer Sarıgül'ü görebilmek için alanları doldururken, CHP'nin önemli isimleri ise bir araya geldi.

COŞKU HÂKİMDİ
Perşembe Pazarı'nın karşısında ellerinde Türk bayrakları ve CHP bayraklarıyla bekleyen partililere parti müzikleri eşlik etti. Binlerce kişinin hazır bulunduğu alanda coşku hâkimdi. Simitçilerin ekmek parası kazanmak için tezgâh açtığı yerde partililer birlik mesajları verdi. İzmit'in köylerinden de gelen CHP'liler Sarıgül'e destek vermek için yerlerini aldı. Alanda bekleyen partililere aynı zamanda Mustafa Sarıgül imzalı sarı kravatlar, kadınlar için ise kırmızılı beyazlı fularlar dağıtıldı.

PARTİLİLER KARŞILADI
Sarıgül'ü karşılamak için alanda; CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Keramettin Gençtürk, Mustafa Sarıgül'ün ekibinden İl Emniyet eski Müdürü Affan Keçeci, Sarıgül'ün vekili Eyüp Bingül, Hakan Tanta, Aysun Özcan Erenkaya, esi il başkanı Cengiz Sarıbay, il ve ilçe kadın kolları başkanları ve partililer yer aldı. Efsane başkan Sefa Sirmen boynundaki Kocaelispor atkısıyla partililerin sevgisini topladı. Kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde, gövde gösterisi yaparak şehre giren Sarıgül, Perşembe Pazarı mevkiinde trafiği kilitledi.

TRAFİĞİ KİLİTLEDİ
Seçim otobüsüyle Anıtpark mevkiine giren Sarıgül, burada eski dostu, CHP'nin İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen ile İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım'ı da yanına alarak yola devam etti. Sarıgül'ün seçim otobüsü, izdiham nedeniyle trafiğe kilitlenen yolda adım adım ilerledi. Sarıgül bu esnada çevresinde toplanan halkı selamladı, el uzatanlarla tokalaştı. İl başkanı Yalçın Kuşkan'ın karşılamaya gelmemesi dikkat çekerken, Sarıgül'e Kocaelispor atkısı takıldı. Sarıgül'e CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen ve İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826