banner2779
banner2752
banner2750

SARISU’DAKİ AİLE FAİCASINDA 15 YAŞINDAKİ ABDÜLKADİR HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan 15 yaşındaki Abdülkadir Yeşilyurt Kandıra`nın Sarısu Sahili`nde dün adeta can pazarı yaşanmıştı. İddialara göre baba Veysel Yeşilyurt, eşini fındık toplamaya gönderdikten sonra sıcak havadan dolayı bunaldı. Çocuklarını da alarak serinlemek Sarısu Sahili`nde kayalık bölgeye gitti. Bu sırada evin küçük çocuğu Yunus Yeşilyurt dalgalı denizde gözden kaybolunca aile fertleri onu kurtarmak istedi. 
 
KURTARILAMADI
Bir anda dev dalgalarla boğuşmaya başlayan aileyi gören AFAD ekibi hemen denize açılarak 4 kişiyi kıyıya çıkardı. Aile Kandıra Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Kalbi duran ve yapılan müdahaleyle hayat döndürülen Vesile Yeşilyurt ambulans helikopterle, Abdülkadir Yeşilyurt da karayoluyla İstanbul`da bir özel hastaneye sevk edildi. Abdülkadir Yeşilyurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. boğulma tehlikesi geçiren ve ağır yaralanan Veysel Yeşilyurt, Vesile Yeşilyurt ve Yunus Yeşilyurt`un hayati tehlikesini devam ettiği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751