SARISÜLEYMAN VE SÖNMEZ ARTIK AK PARTİLİ
  AK Parti’ye geçiş yapan CHP eski Uzunçiftlik Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ANAP eski İl Başkanı, DP’nin eski Kartepe İlçe Başkanı ve CHP’nin Kartepe Meclis üyesi adayı Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman için ilçe binası önünde üye katılım töreni yapıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımı ile gerçekleşen törende büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Karadağ Müftüsü Rıfat Fejziç, Trabzon ve Karadeniz hemşeri derneklerinin yöneticileri hazır bulundu. Katılım töreni ilçe binası önünde adette mitinge dönüştü.

 

İKİ KARDEŞİM PARTİMİZE GELDİ

Katılım töreninin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Kartepe’nin fotoğrafı burada. Yaptığımız çalışmaların neticesinden 7 Haziran’da Kartepe’den çok iyi haberler alacaksınız” dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise ülkede kalbi partilerinde olan herkesin AK Parti’ye geldiğini kaydetti. Üzülmez, “Allah rızası için hizmet etmek isteyenler partimize gelsin” dedi. İki sevdiği kardeşinin partilerine geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Duyduğumda çok sevindim ve partiye yararları olacağını söyledim” dedi.

 

MİLLETİN PARTİSİNİ YENEMEZLER

Sahaya çıktıklarını belirten Karaosmanoğlu, “Sahaya çıkan pehlivan birebir güreşir. Şimdi birlik oldular bizimle güreşiyorlar. Hepsi bir araya gelse milletin partisini yenemez. Bir dikili ağaçları yok. Biz hizmet partisiyiz. Halkımızın hizmetindeyiz. Hem yerel yönetimde, hem genel iktidarda Türkiye’ye şerefli bir yürüyüş gösteriyoruz. Parasıyla, ekonomisiyle, sağlığıyla, çevresiyle onurlu bir ülke oldu. Bunu çekemeyenler var. Kıskançlık iyi bir şey değil. Eksiklerimiz var. Sama her şey karanlık değil. Hep yapacağımız çalışmaları düşünüyoruz. Biz hak yolundan sapmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Kentin iki kıymetli isminin partilerine katıldığını ifade eden İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Başka partilerde böyle gelişler yokuş olur. AK parti’de bu böyle olmaz. AK Parti’nin milletin partisi olduğunu söylüyor. Millette hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır. Bu talep bize geldiği zaman ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve diğer istişare edeceğimiz isimlerle konuştuk ve herkes onayladı. İlçe başkanımız ve belediye başkanımıza ve destek veren tüm haziruna teşekkür ediyorum. Seçime 4 kaldı. Biz 90 gündür alanlardayız. Kapı kapı tüm ilçelerde çalışıyoruz. Dördüncü iktidar döneminde dördüncü yıldızını omzuna takacak. Seçim sandıkta kazanılır. Sandığımıza, oyumuza sahip çıkmazsak bu kadar çalışmamız heba olur” dedi.

 

ÜRETEN AK PARTİ’NİN YANINDAYIM

Rozeti takıldıktan sonra konuşan Yaşar Sönmez, Belediye başkanlığı döneminde İbrahim Karaosmanoğlu ve Fikri Işık’ın kendisine hiç zorluk çıkarmadığını belirtti. İbrahim Karaosmanoğlu’nun her zaman kapısını kendilerine açık tuttuğunu söyleyen Sönmez, “Kirli ittifaklara karşı duran, hizmet üreten AK Parti’nin yanındayım. Katılımım gündeme geldiğinde hiçbir sıkıntı yaşadım. Hep dişimle tırnağımla geldim. Ben gelmedim kavga için gönülleri almaya geldim. 7 Haziran’da AK parti iktidarında kucaklaşmak dileğiyle” dedi.

 

ARANIZA SAF TUTMAYA GELDİK

Sönmez’in ardından rozeti takılan Orhan Sarısüleyman, “Benim zaten AK parti’ye gönül üyeliğim vardı. Bunu resmileştirmek için burayız. Aranıza saf tutmaya geldim. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, pekiştirmeye geldim. Bu birlik ve beraberliğe Allah zeval vermesin. Bu önemli seçimde AK Parti’ye destek vermek için aranızdayım” dedi.

 

100 YIL SONRA BİZE SAHİP ÇIKAN OLDU

Karadağ Müftüsü Rıfat Fejziç, ülkesinden bir ekiple geldiğini belirtti. Karadağ’da yaşayan azınlık bir Müslüman olduğunu ifade eden Fejziç, “AK Parti bir siyaset değil davadır. Biz balkanlarda zulme maruz kalan insanlar bu ampulün aydınlığı ülkelerimize geldi. 100 yıldan sonra ilk kez kendimizi kimsesiz görmüyoruz. Arkamızda birileri var. Arkamızda koskoca bir Türkiye var. Siz farkında değilsiniz. Ben dışarıdan bir insan olarak bunu görüyorum. Bu büyüklüğün önüne geçmek istiyorlar. Sizin için, bizim için tüm Müslümanlar için izin vermeyin. “ dedi.

 

HİZMETTE HİÇ AYRIM YAPMADIK

Ülkesine ihanet etmeyenlere asla kem gözle bakmadıklarını belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Ülkenin birlik ve beraberliğine kem gözle bakanlara olumlu bakamayız. 2004 yerel seçimlerinin ardından 45 belediyenin 32’si bizim partimizdendi. Diğerleri diğer partilerde. Ama biz hepsine eşit davrandık. Bunun için isterseniz gidin Hikmet Erenkaya’ya sorun. O ne zaman beni arasa ben her zaman yanında oldum. Ben il başkanıyken hiçbir zaman önüne engel çıkarmadık. Eğer engel çıkarsaydık belki 2004’te Büyükşehir’i alamazdık. İbrahim Başkan bir ağabey gibi davrandı. Hizmette hiç ayrımcılık yapmadık.

 

BU BİR TANSFER DEĞİL

Yaşar Sönmez aramızda. Birileri ne pazarlığı yaptılar diye soruyorlar. Allah aşkına neyin pazarlığını yapacak. Milletvekili deseler o geçti. Belediye başkanı deseler ona da daha 4 yıl var. Türkiye’nin geride kalmasını isteyenler Yaşar Sönmez, Orhan Sarısüleyman kardeşimin geçişini bir transfer gibi bakıyorlar. Medeniyete sahip çıkmak isteyen herkese kapımız açıktır. Partimize ve partilerine hoş geldiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817