Sarnıç Han satışa çıktı

Açıklanan satış listesine göre, Sarnıç Han İş Merkezi’nde iş yerleri yaklaşık metrekaresi 3 bin liradan satılacak. İş Merkezi’nde 33 iş yeri olacak ve normal dükkanların fiyatları 102 ila 310 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılacak. İş merkezinde, zeminde yer alan 520 ila 643 metrekare arasında olan büyük dükkanlar yaklaşık 3 milyon ila 4 milyon 370 bin lira arasında fiyatlarla satılacak. İş merkezinin ikinci katında 28, üçüncü katta 1, zemin katta da 4 iş yeri satılacak.

2016 yılı Mart ayında başlayan ve iki yıl teslim süresi olan iş merkezinin, 2018 yılında teslim edilmesi gerekiyor. Halen devam eden inşaat zamanında biterse, Selçuklu Mimarisi özellikleri ile tamamlanacak. İş merkezinin satışı ile Körfez Belediyesi büyük bir gelir elde etmeyi düşünüyor. Merkezin giriş katında arsa karşılığı olarak Ziraat Bankası Körfez Şubesi’ne yer verilecek.

Satına başlanan Sarnıç Han için başvurmak isteyen talepliler, Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’ndeki satış bürosuna gidip bilgi aldıktan sonra, Körfez Belediyesi’ne gidip teminat bedelini yatıracaklar. İş yerlerinin satışları 26 Temmuz’da saat 10.00 ile 12.40 arasında yapılacak. İhaleyi kazanan talipliler işyerlerini alacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817