SARNIÇHAN'DA 6 İŞYERİ SATILDI

Körfez Belediyesi’nde, Belediye başkan yardımcısı İsa Taş Başkanlığı’nda kurulan komisyon, 2. Katta yer alan ve büyüklüğü 110 metrekare ile 34 metrekare arasında değişen 28 adet ofis, büro ile 3. Katta yer alan 166 metrekare alana sahip büronun teklif dosyalarını kabul etmeye başlamıştı.  Aynı gün içinde yapılacak olan satışlarla, 29 adet ofis- büronun yanı sıra, 1. Kat ve zeminde yer alan 656 metrekare ile 520 metrekare arasında değişen alanlara sahip 4 büyük işyeri satışa sunuluyor.  Başlatılan satışa göre, satılacak olan büroya ve işyerlerine talipli olan alıcı, belirlenen muayyen bedele göre teklifini kapalı zarfla komisyona teslim ediyor. Bir dükkana tek talipli çıkarsa verdiği fiyatla alımı gerçekleştiriyor. Birden fazla talipli olması halinde ise taraflar davet edilerek açık arttırmaya gidiliyor.

İki kez satış ihalesi yapılmasına rağmen, şu ana kadar toplamda 12 işyeri satıldı. Sarnıç Han İş Merkezi için açılan ilk ihalede 6, daha sonra yapılan satışta da yine 6 işyeri sahibini buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817