SARNIÇHAN'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ..!

İtfaiye, polis ve ambulans olay yerine gelirken, yaklaşık bir saatlik ikna çalışması sonrasında bir miktar para verilen şahıs inşaattan indirildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 20.30 sıralarında 5 katlı inşaatın en üst katına, demirlere tırmanan şahıs intihar edeceğini söyledi.

Olayın bildirilmesi üzerine inşaatın olduğu alana polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yaklaşık bir saat demirler arasında gidip gelen şahıs intihar şovunu sürdürürken çok sayıda vatandaş da çevrede birikerek yaşanan olayı merakla izlemeye başladı.

Vatandaşlar yaşanan olayı cep telefonları ile çekerken polis güvenlik şeridi oluşturdu. Körfez İlçe Asayiş Şube yetkilileri bir süre sonra şahsı konuşmaya ikna ettiler ve yanına çıktılar. Bu sırada borcu çok olduğu için intihar edeceğini söyleyen şahsa polis bir miktar para verdi ve aşağı inmeye ikna etti.

Aşağı indirilen ve ambulansta tedavi altına alınan şahsın Hüseyin D.  olduğu ve daha önce de yine intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817