Şaşkına Çeviren Hırsızlık
 İzmit kent merkezindeki özel bir bankanın kasa ve otomatik para çekme makinesi (ATM) sorumluluğunu yapan 33 yaşındaki Nurgül Ural'ın, 5 yıldır hesaplardan çektiği toplam 1 milyon 800 bin lirayla eşiyle birlikte lüks içinde yaşadığı ortaya çıktı. Nurgül Ural ve eşi 37 yaşındaki Fatih Ural, Sapanca'daki villalarında yakalanıp gözaltına alındı. 

Hürriyet Caddesi'ndeki özel bir bankanın İzmit şubesinde 5 yıldır kasa ve bankaya ait ildeki 30 ATM'nin sorumluluğunu yapan Nurgül Ural, bu süre boyunca bankanın kasa ve ATM'lerinden zimmetine para geçirmeye başladı. Ural, hesapları da kendi kapattığı için belgelerde açıkları sakladı. Nurgül Ural, iddiaya göre 5 yıl boyunca 1 milyon 800 bin lirayı zimmetine geçirdi. 

GÜNLÜĞÜ 500 TL'YE CİP KİRALADILAR 

Nurgül Ural, kendisi gibi bir süre bankacılık yapan ve ardından çalışmayan eşi Fatih Ural ile birlikte bu paralarla lüks bir yaşam sürmeye başladı. Nurgül Ural, kendisine lüks bir otomobil ile Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde göl kenarında lüks bir villa satın aldı. Eşi Fatih Ural'a günlüğü 500 lira olan model bir cip kiraladı. Eşi ve yakın dostları ile sık sık yurt dışı ve yurt içi tatillere de çıkan Nurgül Ural, yakınlarına da pahalı hediyeler aldı. 

SOKAKTAKİ DİLENCİLERE 300-500 LİRA DAĞITTI 

Banka hesaplarından yüklü miktarlarda para çeken Nurgül Ural'ın, sokakta karşısına çıkan dilencilere de 300-500 lira arasında paralar verdiği öne sürüldü. 

POLİS LÜKS VİLLADA YAKALADI 

Banka yönetiminin, kasa ve ATM hesaplarının kontrolünü özel bir şirkete devretme kararı almasının ardından yakalanacağını anlayan Nurgül Ural, eşi ile birlikte ortadan kayboldu. Şüphe üzerine yapılan inceleme sonucunda, Nurgül Ural'ın bankayı yaklaşık 1 milyon 800 bin lira zarara uğrattığı belirlendi. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Nurgül Ural'ı yakalamak için araştırma başlattı. Nurgül Ural ve eşi, kaçtıkları Sapanca'daki lüks villalarında polisin bu sabaha karşı saat 05.00 sıralarında yaptığı operasyonla yakalandı. 

Çiftin villalarında yapılan aramada, 20 bin lira nakit para, 20 bin lira karşılığında döviz, 15 bin lira değerinde ziynet eşyası ile 15 bin liralık oynadıkları şans oyunu kuponları bulundu. 

"PARAYI BANKAYA ÖDEYECEKTİK" 


Gözaltına alınan Nurgül Ural ve Fatih Ural, sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Nurgül Ural'ın ifadesinde, oynadıkları şans oyunlarını kazandıkları taktirde bankadan aldıkları parayı geri ödemeyi düşündüklerini söylediği öğrenildi. 

Ayrıca Nurgül Ural, 'topluma bir faydam dokunsun' diyerek dilencilere yüksek miktarda para verdiğini söyledi. Nurgül Ural ve eşi Fatih Ural, polisteki ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817