Şaşkınlar! Eğlence olsun diye...
İzmit'te gece kentin en merkezi yerlerinden birindeki otobüs durağına şüpheli paket bırakıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis, paketin boş olduğunu belirledi. Paketi bıraktıkları tespit edilerek yakalanan 4 gencin ifadelerinde, paketi bıraktıktan sonra ne olacağını görüp, eğlenmek istediklerini söyledikleri öğrenildi. 

Olay saat 01.30 sıralarında İnönü Caddesi'ndeki İzmit Kız Meslek Lisesi önünde bulunan durakte meydana geldi. İddiaya göre durağa gelen 4 kişi, buraya bir paket bırakıp kaçtı. Bu durumu gören bir vatandaş da polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede paketin boş olduğunu gördü. Paketi bırakan gençleri arayan polisler, 19 yaşındaki Dirsehan B. ile yaşları küçük olan B.B., İ.M., B.B.'yi yakaladı. Gençler, polise verdikleri ifadede, paketi bıraktıktan yaşanacakları görüp, eğlenmek istediklerini söyledikleri belirtildi. Yaşı küçük 3 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, Dirsehan A. ise Kocaeli Adliyesi'ne sevkedildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817