banner2779
banner2752
banner2750

SATIŞLAR PATLADI! DÜNYAYA TÜRK X-RAY'İ
 Terör saldırıları  önlemlerini en üst seviyeye taşıdı. Hem Türkiye'deki hem tüm dünyadaki havalimanları, terminaller, alışveriş merkezleri ve şirketler güvenliği artırmak için son teknoloji  cihazlarına talebi patlattı. Dünyanın en büyük 4 üreticisinden biri olan Türk firması X-Ray Center Güvenlik ve Satış Sistemleri'nin Satış Sorumlusu Harun Bozkurt, hem yurt içinden hem yurt dışından gelen talebin ikiye katlandığını söyledi. Yurt içinde 3 gün içinde teslimatı gerçekleştirebildiklerini belirten Bozkurt, şöyle konuştu: "Dünyada x-ray üreticisi 4 büyük firma var. 2'si ABD, 1'i Alman firması, 1'i de biziz. 5 yıldır İstanbul Beylikdüzü'nde üretim yapıyoruz. İtalya, İngiltere, Fransa, Suudi Arabistan, Kazakistan ve Rusya'nın aralarında olduğu 20 ülkeye ihracat yapıyoruz. Yaşanan üzücü terör olaylarının ardından, güvenlik sistemlerimize ülkemizden ve yurt dışından talep yoğun şekilde arttı."

1 MİLYON DOLARA VAR
Türkiye'deki tüm havalimanları, cezaevleri ve adalet sarayları ile birçok alışveriş merkezinde X-Ray Center'ın cihazlarının yer aldığını kaydeden Harun Bozkurt, "Gümrüklerde kullanılan tüm mobil araç cihazları da bize ait. Tüm Türkiye çapında teknik donanıma sahip olmamız, tercih edilmemizde etkili oluyor" diye konuştu. X-ray cihazlarının talebe göre büyüklüklerinin değiştiğini anlatan Bozkurt, "En büyük cihazımız180 santime 180 santim ebatında. Cihaz fiyatları 20 bin dolardan başlıyor. İleri teknoloji özelliklere sahip cihazların fiyatı ise 1 milyon doları bulabiliyor" ifadelerini kullandı.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751