banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Satranç Finali Büyük Heyecana Sahne Oldu
 60 öğrenci eğitim görüyor

Derince Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları’nda (DER-MEK) satranç eğitimi gören kursiyerler düzenlenen turnuvada hünerlerini konuşturdu. Geçtiğimiz Ekim ayının birinci haftasında başlayan ve haftanın 5 günü devam eden kursta 60 öğrenci eğitmen Arif Aksüt eşliğinde satrancın inceliklerini öğrenme fırsatı buldu. 3 aylık süreçte öğrendiklerini turnuva ile pekiştirme imkanı bulan minikler, Kusachi DER-MEK Merkezi’nde düzenlenen finalde kıyasıya mücadele etti.

 

Madalya töreni yapıldı

DER-MEK’te eğitim gören 24 kursiyerin katıldığı satranç turnuvası finalinde birinci gurupta ilk sırayı Kudret Kaan Güzeller alırken, Ahsen Nisa Umar ikinci, Kıvanç Köstence üçüncü, Mustafa Eren dördüncü ve Eylül Özbay beşinci oldu. İkinci gurupta ise Ebrar Ece Umar birinci olurken, Kübra Naz Sarem ikinciliği, Arda Kayra Özçitrat üçüncülüğü, Zeynep Aydın dördüncülüğü ve Yusuf Güvener beşinciliği elde etti. Müsabakalar sonunda dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm satranç kursiyerlerine madalyaları ve sertifikaları takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826