SATRANÇTA ŞAMPİYON ENSAR YAĞIZ GÖNENÇ

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve gelecek seneden itibaren geleneksel hale getirilecek olan 1. Körfez Satranç Turnuvası düzenlendi.

Son derece çekişmeli geçen müsabakaları Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, satranç sporcuları ve çok sayıda genç katıldı.

ŞAMPİYON GÖNENÇ

Turnuvada ilk müsabakaları online olarak yapıldı. 130 kişinin katıldığı ilk maçların ardından dört grupta başarılı olan 16 isim finale kaldı ve yüz yüze maçlara katıldı. Gerçekleşen müsabakaların ardından turnuvanın şampiyonluğunu Ensar Yağız Gönenç kazanırken, ikinciliği Emir Alaaddin Efe ve üçüncülüğü de Serdar Nalbant elde etti.

GENÇLER BİR ARAYA GELDİ

Büyük ilgi gören ve yoğun bir katılımın olduğu turnuvaya ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren gençlik kolları başkanı Doğan Orak, tüm destekçilerine teşekkür etti. Turnuvanın gelecek yıl tekrar düzenleneceğini ve gençlerin bu vesile bir araya geldiğini dile getiren Orak, “Bu vesileyle tanıştığımız onlarca yeni genç kardeşimize, ilçe başkanımız Ramazan Tuna ve belediye başkanımız Şener Söğüt’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817