SAVCILIKTAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA AMAÇ 1 KASIM SEÇİMLERİNİ ERTELEMEK
  Cumhuriyet Başsavcılığı, dijital materyallerden edinilen bilgilere göre, Ankara Garı önünde 10 Ekim'de meydana gelen terör sını düzenleyen örgütün Gaziantep merkezli hücre tipi bir yapılanma modeli olduğunu ve Suriye'deki DAEŞ örgütünden talimat alarak Türkiye genelinde eylemler planladığının anlaşıldığını bildirdi.

, dijital materyallerden edinilen verilere göre Ankara Garı önündeki terör saldırısının amaçlarından birinin "Yaklaşan seçimleri sabote ederek siyasi istikrarı bozmak ve seçim sonucunda çıkacak siyasi tablodan herhangi bir şekilde hükümet kurulmasını zorlaştırmak" olduğunu bildirdi.

Başsavcılık, Ankara Garı önündeki terör saldırısının "Terör eylemlerini yaygınlaştırıp 1 Kasım genel seçimlerini erteletmek" amacını taşıdığını da bildirdi.

kaynak: takvim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817