Seçime değil; vatandaşa duyarlı olun
 Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada Derince’nin yollarını gündeme getirdi. Vatandaşın evine ve işine gitmek için kullandığı yolların içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Kayın:

Ak Parti’nin en çok övündüğü konu yol yapmak. Şehirler arası yol yapımında bir gelişme olduğu doğru. Ancak bu gelişme yolsuzluklarla paralel bir gelişme izlediği için fazla bir rantı bulunmayan şehir içi yollarına gereken bütçe ayrılamıyor. Derince gibi büyük bir ilçede iki büyük ve merkezi mahalleye ulaşımı sağlayan Engin ve Öğretmenler Caddeleri çukurlardan geçilmiyor. Vatandaşların araçları perişan oluyor. Milli servet kaybediyoruz. Yerli otomobilimiz de bir türlü yapılamadığı için oto servis-parça bütçeleri bile yurt dışına gidiyor. Dört bakanla ilgili yolsuzluk aklaması yapılabiliyor. Meşhur hocalar bile yolsuzluğa hırsızlık demek iftiradır fetvası veriyor. Ama Derince’nin yolları yapılamıyor.

 Yetkiler elinizde, icraat dilinizde

Hem Derince Belediyesi hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem de Hükümet Ak Parti’nin elinde. Topu atacakları suçlayacakları hiç kimse yok. Derince’nin merkezi caddelerinden Öğretmenler Caddesi’ne aylardır bir asfalt atılamamasının sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’nde mi yoksa parasızlıktan kılını kıpırdatamayan Derince Belediyesi’nde mi? Sayın Belediye Başkanımız partisinin ilçe binasında afaki projeler açıklayacağına bir zahmet vatandaşın önemli meseleleriyle ilgilensin.

 Seçime değil; vatandaşa duyarlı olun

İnsanlarımız hergün bu yollarda çile çekerken belediyemizden en küçük bir açıklama bile yapılmamış olması üzücüdür. Halkımız sorunları çözülemese bile kendisiyle ilgilenilmesini devletten beklemektedir. Bu en doğal haklardandır. Maalesef insanımıza bu bile çok görülmektedir. Biz de Saadet Partisi olarak vatandaşlar adına soruyoruz : Acaba Derince’nin yolları seçimi mi bekliyor?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817