banner2779
banner2752
banner2750

Sedaş Altyapı Yatırımlarına Hız Verdi

SEDAŞ Dağıtım Direktörlüğüne bağlı olarak faaliyetini sürdüren, Dağıtım Varlıkları Grup Müdürlüğü, yatırım planlarını yüzde yüz oranında gerçekleştirmeyi hedefliyor.  
 
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de sürdürdüğü yatırım çalışmalarını bitirmek üzere,  ekipleri ile son sürat çalışıyor.  Düzce Beyköy Beldesi sınırları içerisinde yapılan ve  artan enerji ihtiyacının karşılanabilmesi amacı ile ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut havai şebekenin, yeraltı kablolu elektrik şebekesine dönüştürülmesi için SEDAŞ son sürat çalışıyor. Sahada görev yapan ekipler çalışmalarını çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde planlarken,  zaman zaman planlı enerji kesintileri uyguluyor ve   gerekli iş güvenliği önlemlerini de alıyorlar. SEDAŞ müşteri memnuniyeti sağlamak üzere kalite politikası gereği paydaşlarını da  bilgilendiriyor.  
KALİTELİ KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN
SEDAŞ Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, saha çalışmaları sırasında ekipleri yerinde denetlerken, yaptığı açıklamada “Proje kapsamında yaklaşık 2,5 km’lik güzergahta  kazı yapılarak, alçak ve orta gerilim şebekesi enerji hattı tesis ediliyor. Ayrıca aynı güzergahta aydınlatma şebekesi de yapıyoruz.  Bu yatırım çalışması kapsamında  1 adet 630 kVA trafolu beton köşk şebekeye dahil edilirken,  31 adet box pano, 71 adet galvanizli aydınlatma direği ve toplamda 6 kilometre de  kablolu şebeke montajı yapıyoruz. SEDAŞ’ın  yatırım çalışmasını tamamlamak üzere  yapılan  işin bitiş bedeli  1 milyon TL olarak belirlenmiştir. Elektrik kullanıcılarına kaliteli ve kesintisiz enerji sunmak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751