banner2779
banner2752
banner2750

Sedaş işçileri elektrik direğine Çarptı
 Körfez’de, Sedaş’ın müteahhit personelini evlerine dağıtan servis otosu, kontrolden çıkıp yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı, kazada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde meydana geldi. Sedaş’ın Körfez şantiyesi’nde çalışan 4 müteahhit işçisi,mesai bitiminde evlerine gitmek için Şahin Pirol’un kullandığı 80 GR 748 plakalı kango tipi otomobile bindiler. Servis yapan araç, Hacı Osman Mahallesi’nde yan yoldan giderken Ocak Sokak’ın olduğu köşede bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç hızla kaldırıma çıktı ve buradaki beton elektrik direğine çarptı. Kaza sırasında sıkışan sürücü ve yanındaki 3 kişi yaralandı.

Sıkışan sürücü ve yanındaki işçiler sıkıştıkları araçtan itfaiye ve sağlık görevlileri yardımı ile çıkartılarak, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Kaza sonrasında sürücü Şahin Pirol, Erman Manlı, erkan Göğce ve soyadı öğrenilemeyen Ali isimli Sedaş işçileri yaralandılar.

Yaralılar tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sırasında beton elektrik direği bile çarpmanın şiddetiyle yerinden oynadı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751