banner2779
banner2752
banner2750

SEDAŞ Kandıra Yolu Caddesine Taşındı

 

SEDAŞ, Kocaeli Müşteri Hizmetleri Merkezi ile İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’nü de konuşlandırdığı yeni adresinde taşınma işlemlerini tamamlayarak, hizmet vermeye başladı.  

SEDAŞ 15 Nisan Pazartesi itibariyle eski adresi olan Fatih Mahallesi, Sultan Murat Caddesi, Fener Sokak, No: 3 Rimal Market üzerindeki adresinden ayrılarak, İzmit Otogarına yakın bir mesafede  yer alan, Yahya Kaptan Mahallesi, Kandıra Yolu Caddesi No:24 adresindeki yeni yerine taşınma işlemini tamamladı ve yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başladı. 

10 yıldır özel şirket statüsünde elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ, İzmit Otogarına 1 Kilometre mesafedeki  benzin istasyonu yanındaki yeni binaya taşınırken,  yeni yerinde, müşterileri için ferah ve yeni konseptiyle daha rahat bir ortam oluşturmaya, yenilenen yüzü ile hizmet vermeye ve müşteri memnuniyeti sağlamaya da devam edecek.

GÖRKEMLİ BİNA

SEDAŞ hizmet binasının üst katlarında yönetici odaları, toplantı salonları, teknik ve idari işlere ait birimlere  ait ofisler  yer alırken, giriş katında SEDAŞ’ın müşterilerini ağırlayacağı, talep ve önerileri alacağı müşteri hizmetleri merkezi konuşlandırıldı. SEDAŞ’ın görkemli hizmet binasının gece görüntüsü de ana caddeden geçenlerin dikkatini çekecek bir görüntüye sahip.

SEDAŞ MHM’DE HANGİ HİZMETLERİ SAĞLIYOR?

SEDAŞ Kocaeli (MHM) Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde, elektrik dağıtım faaliyetlerine ilişkin başvuruda bulunan elektrik kullanıcılarının  taleplerini karşılamaya devam ediyor. SEDAŞ taşındığı merkezde, yeni inşaatı tamamlanmış olan  binalarda yapılacak ilk enerji bağlantısı için talep edilen bağlantı anlaşması işlemlerini,   enerji müsaadesi, proje onayı, gerilim düşüklüğü, kaçak tutanağı ve kaçak takip cezalı ödeme işlemlerini ve bunlara ait taksitlendirme, elektrik şebekesine ait talepler, aydınlatma ve direk talepleri, sayaç okuma, kesme - açma, sayaç arızası konularında abonelerden gelen başvuruları karşılamayı, talep ve önerilere ait işlemleri gerçekleştirmeye devam ediyor.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751