banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SEDAŞ TRAFOYU BOYADI

Polemiğe neden olan trafo, muhtarlığın ilk talep yapmasından sonra spreyle yazılar kapatılmış ve bırakılmıştı. Bunun üzerine Mahalle Muhtarı Aynur Yiğit Şöhretli, yapılan işi sosyal paylaşım sitesine taşımış ve eleştirmişti.

Sedaş yetkilileri, daha sonra yeniden ekip göndererek trafoyu yazılar okunmayacak ve çirkin görüntü oluşturmayacak şekilde boyadılar. Yapılan yazılı açıklamada da, ilk anda yazıları kapatmak amacıyla acil çözüm olarak sprey boya kullanıldığı, daha sonra da kalıcı boyamanın yapıldığı belirtildi.

Sedaş’tan yapılan yazılı açıklamada, “Kocaeli’nin Körfez İlçesi muhtarlarından Aynur Yiğit Şöhretli’nin mahallesinde bulunan elektrik trafosunun boyanmasına ilişkin son dönemde yayınlanan haberlere ilişkin son durumu paylaşmak isteriz. Öncellikli olarak belirtmek isteriz ki Sayın Şöhretli’nin başvurusu üzerine SEDAŞ olarak hızlıca aksiyon aldık. Tedarikçi firma ile konuyu hemen paylaştık ancak tedarikçi firma bize hemen dönüş sağlamadığından ve trafo köşk binasını boyama işlemi gerçekleşene kadar bu şekilde bırakmak istemediğimizden kısa süreli bir önlem olarak sprey boya ile kamufle ettik. 18 Mart Pazar günü itibariyle de trafo köşk binası Sayın Şöhretli’nin arzu ettiği şekilde boyandı. SEDAŞ olarak faaliyet bölgemizdeki tüm muhtarlar bizim için çok değerli ve çok önemli. SEDAŞ Kocaeli Körfez Bölgesi sorumlumuz Taha Yıldız’ın Sayın Şöhretli ile iletişime geçtiğini de paylaşmak isteriz. Kamuoyunun aydınlatılması yönünde verdiğiniz desteğe tekrar teşekkür eder, konuyu önemle bilgilerinize sunarız” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826