SEDAŞ’a Bağçeşmeden Teşekkür
SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Bağçeşme de şebekede kullanılan 15 kilovoltluk enerji seviyesini 34,5 kilovolta yükseltmek üzere şebekeyi yeniledi. SEDAŞ adeta iğne ile kuyu kazarcasına yer altı kablolu dağıtım şebekesinin montajını Bağçeşme Mahallesinden  aşağılara Çınarlı semtine kadar indirdi. SEDAŞ izolatör ve direkleri, dağıtım panoları ve trafoları da 34,5 kilovolta göre yeniden tesis etti. SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Yapım İşleri Müdürlüğü Kocaeli Başmühendisliği yetkilileri, yapılan tesislerin kontrolü aşamasında bulundukları  Korniş Caddesinde ekonomik ömrü dolan ve şebekeden sökülen direklerin kaldırılması anında,  çevredeki vatandaşlardan teşekkür aldı.

 

ESKİ DİREKLER ALINDI

Korniş Caddesinde yenilenen beton direkler sonrasında şebekeye 30 yıl önce montajı yapılmış direklerin vinçle kaldırılıp alınması sırasında, bu mahallede oturan Ali Demir, SEDAŞ’a ve çalışanlarına çok teşekkür ettiklerini belirterek, “SEDAŞ Tesis yapım işleri kontrol teşkilatına teşekkür ediyoruz. SEDAŞ’ın bölgemizde yaptığı yatırımlarla aldığımız enerji kalitesi de arttı. Artık gerilim düşümü olmuyor.  Arızaları en aza indirmek ve gerilim seviyesini yükseltmek için yapılan çalışmalar çok iyi oldu. Arızalar azalıp, yaşanan kesintiler de aşağı çekilince bu yatırımların faydalı olduğu daha iyi anlaşılacak dedi. Ali Demir bu yer altı kablolu enerji nakil hattı tesisinin Çınarlıdan Şehir Merkezinde, Merkez Bankasının bulunduğu yere kadar götürüleceğini öğrendik. Kocaeli için yapılan yatırımlara teşekkür ediyoruz dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817